Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Sätt etiketter på dina bilder


Av Ulrika Lindh

Vad är etiketter?

Etiketter är ett sätt att märka upp dina bilder på ett eget och mer detaljerat sätt än vad våra kategorier ger möjlighet till. Det finns inga förutbestämda etiketter, ni hittar på dem själva - t.ex amigurumi, vintage, symässan och medeltid.
Man får dock inte använda etiketter i syfte att göra reklam, puffa sitt varumärke etc.

Du hittar etiketterna till höger om "Kategorierna" där du lägger in bilden.

I rutan Ny etikett kan du skriva in ett eget sådant etikettord. (Det går också bra att ha en etikett med flera ord i - men håll dem korta). Nästa gång du lägger in en bild kommer det listas i denna ruta och det är bara att kryssa i.

Finns det redan en etikett skapad av någon annan, som matchar det du börjar skriva, får du upp en lista, och kan då välja att använda det. Om inte så fortsätt skriva in ditt nya ord.

Underlättar sökfunktion och användbart för swapar, grupparbeten, utmaningar mm

Etiketter kan också användas för att märka alla bilder som hör till en viss swap, utmaning, grupparbete odyl. Kom överens med dina vänner om en etikett, och sedan när bilderna läggs in markerar ni alla dem med denna gemensamma etikett. Via sökfunktionen kan man sedan hitta alla bilder med etiketten.

Gå till sidan för att söka bilder en bit ner på den sidan hittar du fältet "Etikett"

Skriv in den etikett du vill få fram som fler har använt, så får du enbart upp dessa bilder.(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-04-22 10:09   Rae Johansson
Bra funktion...ska prova den nästa gång. Tack
 

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons