Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Upphovsrätt och ansvar


Av Ulrika Lindh

Innehållet på www.sysidan.se (Sysidan) omfattas av den svenska upphovsrättslagstiftningen. Sysidan är avsedd att läsas i Sverige och ska bedömas enligt svensk lagstiftning. 

Copyrightsymbolen på Sysidans alla sidor innebär att design och struktur ägs av Sysidan och inte får kopieras eller användas utan tillstånd.

Upphovsrätten till artiklar och bilder innehas av respektive fotograf och skribent. Innehåll och utformning får inte användas, lagras eller skickas i någon form utan tillstånd. 

Sysidan har, om inte annat avtalats, en icke-exklusiv, ej tidsbegränsad rätt att utan särskild ersättning publicera text, bilder och annan information som lagts in av medlemmar, på webbplatsen Sysidan.se och dess underdomäner. Sysidan har även rätt att publicera skärmdumpar och dylikt i andra media, för att illustrera webbplatsen för marknadsföringsändamål  

För funktioner där medlemmar och läsare själv publicerar text eller bild på Sysidan gäller att varje avsändare ansvarar för innehållet. Materialet får inte vara kränkande, utgöra hets mot folkgrupp, vara rasistiska, visa straffbara skildringar eller göra intrång på andras upphovsrätt. 

Publiceringstiden av text och bild på Sysidan är obegränsad, om inte annat avtalats. 

Sysidan ansvarar inte för innehåll på webbplatser som Sysidan länkar till eller informerar om eller för tjänster och produkter som tillhandahålls av någon annan än Sysidan. 

Sysidan ansvarar inte för några förluster, skador eller utgifter som kan uppkomma i samband med eller som ett resultat av användandet av Sysidan eller webbplatser som Sysidan länkar till eller informerar om eller som kan uppkomma på grund av eventuella driftstörningar.(Logga in för att skriva en kommentar)

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons