Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Vinnarna i tävlingen


Av Ulrika Lindh

Här är de två vinnande bidragen!Bidrag 9Stickade vantar med broderi av dansande fåglar på. 100% ull./ Sara JonssonBidrag 11Tovade tofflor, hopsydda med lintråd och ullgarn, och broderade vitsippor i ull./ Joakim LindskogVinnarna är meddelade per e-post.
Här är resten av de jättefina bidragen!Bidrag 1Stickade vantar, samt dubbelvante./ Ida RoberthsonBidrag 2Mössa i frottéfleece med 3Dgroda på./ Cecilia AlvthinBidrag 3ABidrag 3 (B)Mössa, väst, vantar, halsduk och hundtäcke. Fleece, fodrat med flanellfoder, broderade hundtassar. Hundtäcket har reflexer och passpoalficka för "påsen."/ Inger WejhdedenBidrag 4Stickade torgvantar./ Sofia WestinBidrag 5Bidrag 5BMössa (hatt), vantar, halsduk samt armband och ring. Tekniken är nålbindning som sedan tovats./ Annmarie HolmbergBidrag 6Matchande mössa och halsduk. Både mössan och halsduken är vändbara med svartbrunrandigt på ena sidan och enfärgat brun på andra sidan./ Sara HeedmanBidrag 7Damasker och öronmuffar i ett kit. Tovade och broderade./ Sara WahlmarkBidrag 8Nuvttahat/bällingskor sydda i mörka höstbällingar från renen med klädesdekoration./ Ida-Maria AlataloBidrag 10Stickade vantar, fodrade med mjukistyg./ Susanne HerlitzBidrag 12Stickad och tovad mössa med virkad kant./ Ina JönssonBidrag 13Mönsterstickade vantar./ Aina Johansson(Logga in för att skriva en kommentar)
2007-03-24 00:42   Annika Litsgård
Många fina bidrag... very good! Credit!
 
2007-02-05 10:52   Ingrid Wester
Vad duktiga alla är, så imponerande
 
2007-01-28 10:44   Naemie /
Oj då såå fina bidrag.
Ni är så himla duktiga o kreativa.

Grattis!
 
2007-01-04 14:53   Victoria AB
Vilka fantastiskt fina bidrag till tävlingen. "Man tar av sig hatten!" Det är alltid lika roligt att bli imponerad av vilka kreativa hjärnor och händer som samlas här på Sysidan. Så vackert, så fyndigt, så fint...
 
2006-12-22 11:38   Cecilia Alvan
Grattis Sara och Joakim! Vantarna och tofflorna är verkligen jättefina! Och åter igen tycker jag det fanns väldigt många fina bidrag med i övrigt, en applåd till andra andra () ( ) () ( ) () ( ) ()!
 

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons