Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

JoMo syr och stickar

Den här bloggen kommer att handla om vad jag syr och stickar. Fick överta en symaskin i slutet av sommaren 2014 så nu har det blivit roligt att sy igen. Symaskinen är en vanlig hushållsmaskin och har ett antal år på nacken, men den är så mycket bättre än den jag hade.

Nu får det vara nog.

Idag ska jag ge barnbarnet 2 nya tunikor.

Den här är så somrig och fin med blommor och nyckelpigor. Det var lite svårt att veta hur långt resår jag skulle sätta dit, men om det inte blir bra så kan jag justera det när hon har provat.

Den här peplumtunikan tror jag blir uppskattad. Hon har ingen Elsa/Frost-klänning men nu får hon iallafall en Frostinspirerad tunika. Den ser lite skrynklig ut men fotot är taget när den precis blivit klar, nu är den tvättad och ser bättre ut.

Jag tvättar alltid tyget innan jag syr men en extra tvätt när det är klart brukar det också bli. Tycker det är bra att se hur sömmarna blir efter tvätt innan jag ger bort något.

Men som det står i rubriken, nu får det vara nog, iallafall med barnkläder för ett tag framöver. Nu ska jag nämligen försöka mig på att sy något till mig själv.

Inlagt 2015-02-24 10:03 | Läst 7520 ggr. | Permalink
Kategorier:
Barnkläder 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2015-02-24 20:27   Ulrika Lindh
Söta tunikor blev det!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons