Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

JoMo syr och stickar

Den här bloggen kommer att handla om vad jag syr och stickar. Fick överta en symaskin i slutet av sommaren 2014 så nu har det blivit roligt att sy igen. Symaskinen är en vanlig hushållsmaskin och har ett antal år på nacken, men den är så mycket bättre än den jag hade.

Kläder och necessär till barnbarnet

Igår träffade jag barnbarnet och hon fick då sina nya kläder. Hon tog glatt upp dem ur väskan men sedan blev de liggande på golvet. Det var nämligen inte bara kläderna som fanns i väskan där låg även kameran jag lovat att hon skulle få och det är klart att en alldeles egen kamera är mer intressant än kläder. Efter att fotat lite alltmöjligt, från skridskor till köksdörr så tog hon sig för en närmare titt på kläderna. Hon tyckte att allt var fint men det där med korta byxor var allt lite tokigt. Men hon nöjde sig med förklaringen att de och linnena kunde hon ha i sommar när det är varmt ute.

Nu var det dags att lära sig funktionen att filma med kameran innan mamma kom hem så att hon kunde visa vad hon fått.

Hon fick även en necessär som hon sagt att hon behöver för att lägga tandborsten i när hon åker bort. Necessären är sydd efter mönstret Annali och det här är den största storleken, den kan sys i ytterligare 3 storlekar.

När det var dags att göra sig iordning för natten så ville hon ha ett nattlinne på sig, gick fram till högen med kläderna och vände och vred på dem till hon hittade linnet med féerna på framsidan och stjärnor på baksidan och satte på sig den.

En liten ny beställning på en glitterklänning fick jag också så det får jag nog lov att sy sedan, först måste jag bara sy 2 tunikor varav den ena är nästan klar och till den andra finns allt som behövs här hemma.

Inlagt 2015-02-20 11:18 | Läst 9877 ggr. | Permalink
Kategorier:
Barnkläder Väskor/necessärer mm 

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons