Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Roliga stickboken"Roliga stickboken är utan tvekan den mest originella och skojiga stickboken på marknaden. Här får man lära sig att sticka allt ifrån mycket
praktiska ting som skosnören och disktrasor till mer dekorativa föremål som tavelramar och flygande änder. Eller vad sägs om ett vackert, skyddande fodral till äpplet som man har i väskan? Eller en stor chokladkaka som definitivt kommer att bli det främsta samtalsämnet på nästa bjudning? Men man får också tips om hur man stickar vackra rosetter, strumpeband och nattlinnen.

Roliga stickboken vänder sig både till den som redan har stickat allt och till nybörjaren, som får lära sig tekniken från grunden. Det ges tips om allt ifrån garntyper till hur man hanterar de olika små katastrofer som kan inträffa. Man får även tvättråd, samt uppmuntras till att våga sticka offentligt. Roliga stickboken vill med humorns hjälp locka oss till att bli kreativa och finna en stark lust i handarbetet. Det här är en bok för den som vill låta sig inspireras och släppa om inte alla så i alla fall några hämningar.
Roliga stickboken är formgiven i samma anda som sitt innehåll. Den är med andra ord lika rolig att se på och bläddra i som den är rolig att använda.

Rachael Matthews är en föregångare inom den mer fantasifulla och hämningslösa formen av stickning. Hon framträder ofta i tv-program i England och arbetar framgångsrikt med att sprida sitt budskap, som är att vi måste tillåta oss att bli mer lekfulla när vi stickar, samt våga visa det vi gör för andra och vara stolta över det."

från bokus beskrivning av boken

Betyg: 3.673.673.673.673.67
(baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 4 ägare på Sysidan


2009-04-14 Matilda Larsson
Betyg: 4

Plus: Enkla beskrivningar, bra inspirationskälla.

Minus Lite väl oseriös ibland, vissa mönster stämmer inte alltid.

Kommentar: Den är rolig och har många bra bilder. Även om den inte har så mycket som jag vill sticka så har den gett mig flera bra ideér till egna projekt.


 

2008-12-28 Sus Shadowstar
Betyg: 4

Plus: Lever upp till sin titel. Mycket rolig.

Minus En del beskrivningar fungerar inte riktigt utan man måste ändra lite själv.

Kommentar: En bok med mycket humor och kitschiga och galna projekt. Handgranaten var utan tvekan min favorit.

Köpplats: lånad på biblioteket


 

2008-06-06 Kamilla Svanlund
Betyg: 3

Plus: inspirerande

Minus eftersom det kommit fler och bättre böcker i samma 'typ' så blir den tyvärr lite tråkig.

Kommentar: När jag först fick tag på den så var det den första i sitt slag som jag sett, det var sommaren 2006 och jag hade precis börjat att sticka igen och jag blev väldigt inspirerad. Jag fick dock tag på den på engelska, den hade inte blivit översatt då.
Jag har dock inte gjort något ur boken.


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons