Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Pfaff Creative Vision

Sy och broderimaskin. Största båge 360*350.

Betyg: 3.333.333.333.333.33
(baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 4 ägare på Sysidan


2009-01-12 Barbro Hedsten
Betyg: 4

Plus: En komplett maskin med många möjligheter i kombination med datorn.

Minus Stort minus är svårigheten att byta undertråd. Ramen (ej minsta) måste tas bort för att komma åt spolen.

Kommentar: Bra och stadig maskin med stor display. Manualen lättläst för den som har tidigare kunskaper om Pfaff brodyrmaskiner.
De stora ramarna är ett plus. Tillbehör som x-tra trådställning bra. Information om hur den skall träs är dock felaktig.Fungerar inte som beskrivet. Maskinen syr jämt och fint i både tjocka och tunna tyger.Håller på att lära mig den. Återkommer med fler kommentarer.

Kundservice: Kundservicen är under all kritik.Säljaren har inte uppfyllt löftet om demonstration av maskinen vid köp. Köpte den för 10 månader sedan och väntar fortfarande på kontakt för demo.

Köpplats: Önskekällan, Svärdsjö


 

2008-12-28 Melanie j
Betyg: 2

Plus: Stor display som du kan ändra dina mönster i. Flytta och manövra broderiet i så att det hamnar rätt på tyget.Valmöjlighet vad gäller in data både usb till dator och för minne. man kan använda en mus till maskinen istället för att peka på skärmen. Stora bågar.

Minus Matar ej tyget som den ska drar snett. Kan helt plödsligt sy baklänges, matar ej i dekorativa stygn utan syr på samma ställe du måste dra i tyget för att den ska mata. Dålig skärm oreaktiv blev utbytt. Lever om mycket framför allt vid brodyr. Mycket trådbrott. tråden glider ur trådmataren felaktig blev utbytt. Trådguiden felaktig och blev utbytt. Matartänderna felaktig blev utbytt. Motorn i dåligt skick belv servad.

Kommentar: Mycket trevlig maskin! Spelar upp en fin truddelutt då man sätter igång den.
Maskinen känns rejäl, stadig.Gillar de stora ramarna som följde med!
Kommer att fylla på här eftersom, maskinen är ännu så ny för mig.

Liknande produkter: pfaff creative 2.0 och husqvarna designerI.

Kundservice: Mycket bra service fick maskinen levererad till skellefteå från Umeå!
En mycket bra och trevlig försäljare!

Köpplats: Ankis tyg&sy i Umeå


 

2008-02-19 Monica Boberg
Betyg: 4

Plus: Stark, enklare meny än 2140, kan använda gamla pressarfötter, kan sy även med broderenheten ansluten.

Minus Har en tendens att trasa sönder svart tråd. Händer inte ofta men ändå. Finns ingen 10x10 ram.

Kommentar: Pfaff Creative Vision är en stor maskin. Den känns mycket stadig. Om du tidigare haft en Pfaff i Creative-serien känner du igen dig. Den har samma sömmar som tidigare modeller. Menyn är mycket enklare att arbeta i, mer logisk, än i de modeller innan. Knapphålsfoten är nu en blandning av Pfaff och Husqvarna. Plastdelen som man hade under plagget förut är nu borta. Husqvarnas rullhjul har kommit till istället. Knapphålen blir snygga. Utrymmet för undertråden har ändrats så det är nu samma som Husqvarna, liggande. Det är också nya spolar, som även passar Husqvarna, om detta är plus eller minus beror ju på vad du har innan. När du vill sy måste du inte ta bort broderenheten. Armen flyttas hela 36 cm från nålen så det finns gott om plats. Den syr snyggt och det är lätt att göra inställningar för sömmen.

Broderramarna är från 12x12 cm till 35x36 cm. De är rejäla och stadiga. Saknar dock en 10x10 cm ram. Grand Dream hoop, 35x36, är mycket stadig. Maskinen broderar inte på den högsta hastigheten så det tar lite längre än normalt. När man broderar med övriga ramar kan man räkna ca 300 stygn i minuten på en lagom blandad brodyr.
På grund av den stora ytan på Grand Dream Hoop är det lite svårt att rama tyget exakt. Det är två skruv och spänn-klämmor, en på var sida, som skall spännas så en aningen felmarginal får man räkna med. Jag fick flytta brodyren ca 5mm upp och åt sidan. (är väl en träningssak också). Passningen när man vänder ramen och broderar andra halvan är otrolig. Men man skall nog göra allt samma dag annars kan tyget dra ihop sig lite och då missar den lite i passningen.
Men att sluta mitt i ett arbete och fortsätta nästa dag är superenkelt. Du stänger av maskinen och nästa dag väljer man Återställ status. Maskinen laddar in brodyren och går till det stygnen du slutade på.

Du laddar brodyrerna på USB-minnet genom att dra de filer du skall brodera från den mapp de ligger i direkt till USB-minnet, när du är i Utforskaren. Så du behöver inget program för detta. USB-minnet behöver inte formateras på något sätt. Med maskinen kommer 4D Organizer och 4D QuickFont. Du behöver inte dongel.

Kundservice: Mycket trevlig personal i affären som gör allt för dig.

Köpplats: Husqvarna Viking Studio Göteborg


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons