Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Janome Memory Craft 6500

En av Janomes nytillskott. Industrisymaskin för hushållsbruk. 129 sömmar inkl 6 olika knapphål för att åstadkomma skrädderi och heminredingsarbeten. Spwciella sömmar för lappteknik, quiltning och heirloom. Extra hög hastighet. Stor inre arbetsyta. Automatiska fästsömmar. Handquiltsömmar och mycket mer.

Tillverkarens produktsida
Betyg: 5.005.005.005.005.00
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 7 ägare på Sysidan


2007-11-25 Ann-Sofie Nyberg
Plus: Många olika sömmar och helt makalös på quilt.

Minus Har ej skuggsömmen som MC 6600 har

Kommentar: Härlig maskin med otroligt många sömmar. En gudasänd maskin för inbitna quiltare och för att inte glömma att nämna den störtsköna trådklippen.

Köpplats: Pastellen i Gävle


 

2005-01-06 Inger Borgström
Betyg: 5

Plus: en kanonbra symaskin - har allt.Den inbyggda trådavklipparen sparar mängder med tråd - och därmed pengar.Stort och bra extra bord - genomskinligt.

Minus har inte hittat någon

Köpplats: Tyg och presentboden i Borensberg


 

2004-03-18 Lena Winzéll
Betyg: 5

Plus: Hög syhastighet, Stort arbetsbord. Stort inre utrymme som är gultd värt vid quiltningsarbeten. Fastknapp. Sax som klipper av trådarna, behöver ej leta runt efter sax på bordet. Många fina heirloomsömmar. En helt suverän maskin.

Minus Har inte hittat några ännu.

Kommentar: Mycket bra, stadig och prisvärd symaskin. Jag som själv säljer flera märken syr på många olika maskiner. Märker att jag hela tiden återkommer till denna maskin när jag får in syarbeten. Jag får mycket gardinsömnad och ändringsarbeten men syr också kläder till en kör, så jag syr en hel del.
Detta är ingen stor broderimaskin som kan göra stora broderier i ramar utan man kan göra lite egna slingor och broderier och mycket fina quiltsömmar o s v.

Köpplats: Winzellz HB/ Jag har symaskinsbutik med flera märken


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons