Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Fynda fixa och sy om

Klä dig personligt- sy om begagnat! Du behöver inte sy hela plagg själv för att få kläder du är ensam om! Du kan istället förändra fynd från reahyllan eller second hand-butiken. Anna Örnberg har rotat i fyndlådor och visar hur man kan göra något nytt och kul av det som var fel och gammalt.

Betyg: 55555
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 6 ägare på Sysidan


2007-03-21 Mikaela Gottfridsson
Betyg: 5

Plus: Många roliga tips och idéer på hur du kan tråkiga plagg till fullträffar. Känns ny och ung. Inte enbart tovning av stickade plagg. Man får lust att rota genom garderoberna i jakt på gamla plagg att förändra med detsamma.

Minus En del grejer känns lite självklara och andra kan vara lite väl "over the top" men i det stora hela mycket inspiration i en och samma bok.

Kommentar: Inspirerande bok i redo-anda som känns helt rätt nu. Många tips på hur du förändrar allt från gamla stickade tröjor, gamla jeans, jackor som är helt fel, toppar, klänningar, kjolar mm så att de blir personliga plagg. Boken innehåller mängder av tips, inspiration och beskrivningar, tex. genom att göra egna tryck, applikationer,dekorera med pärlor, knappar etc.

Liknande produkter: Do redo
Baby cool

Köpplats: adlibris

Pris: 34


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons