Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Janome 6260QC

Janome 6260QC

Datoriserad symaskin med 60 st sömmar. Flera sömmar särskilt lämpade för quiltare. 6 st olika knapphål att välja mellan. Vikt 11 kg.

Tillverkarens produktsida
Betyg: 4.54.54.54.54.5
(baserat på 4 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 8 ägare på Sysidan


2007-07-29 Annika Yberg
Betyg: 4

Plus: Stark och pålitlig. Lättinställd. Trådträdare (hurra!). Behöver inte snurra på ratten, bara trycka på en knapp för nålen att ställa sig uppe eller nere (hurra igen!) Väldigt lätt att byta pressarfötter. Automatisk trådspänning. Helt enkelt mycket lättanvänd!

Minus Dålig belysning, men jag har en extralampa så det gör inget. Svårt att få snygg sicksack eller fuskoverlocksöm. Den har "sytt av sig själv" en gång när jag hade haft ett jättepass i många timmar. Elektroniken fick fnatt, men det har bara hänt en gång och aldrig mer.

Kommentar: Stark maskin med extremt lättinställda sömmar och ett väldigt stort antal olika pressarfötter. Jag använder den inte för quilting, men det finns ett extra stort bord till den och en massa fina pressarfötter för sådant som jag aldrig använt. Jag använder heller inte alla sömmar, men det är roligt att de finns där. De små hjärtana är jättesöta!

Liknande produkter: Tittade bara på olika Janome-maskiner, eftersom jag blivit rekommenderad Janome.

Kundservice: Köpte den från England. Superbt pris och en massa gratis tillbehör och sybehör. Dock är det lite krångligt med garantin därifrån, man måste skicka dit den, men det är inget som behövts. De är snälla och hjälpsamma över telefon och säljer mycket utomlands.

Köpplats: Sewing Machine Sales, UK

Pris: 4000


 

2004-12-11 Kerstin Andreasson
Betyg: 5

Plus: En stark maskin med många fina sömmar som är superenkla att ställa in. Bra med hastighetsreglaget då man syr precisionssömnad.Många bra pressarfötter.

Minus Belysningen är urdålig. Man ser bara precis runt pressarfoten. Armen till pressarfoten borde vara placerad på baksidan av maskinen ej i mitten.

Kommentar: Fina tillbehör för quiltning samt ett ordentligt sybord medföljer utan kostnad. Bl.a. övermatare. Ett suveränt pris pga att Janome firar 10 år i Sverige.
Om man själv kan ordna med en ordentlig belysning vid arbetsbordet, kan jag varmt rekommendera maskinen.
En utmärkt instruktionsbok.

Köpplats: Bohusläns Symaskiner,Dingle

Pris: 6995


 

2004-04-23 Inger Östlund
Betyg: 5

Plus: Stark maskin som syr otroligt fina sömmar. Övermatningen är oumbärlig vid qviltning. Många fina dekorsömmar. Mycket lätt att ställa in olika funktioner. Många olika pressarfötter medföljer. 5 års garanti. Mycket bra manual.

Minus Dålig belysning. Belyst display, men dåligt arbetsljus. Man kunde gott bli bjuden på någon sykurs när man köper en så pass dyr maskin, som Husqvarna har till sina kunder.

Kommentar: Detta är min andra Janome. Och eftersom jag aldrig haft något som helst trassel med detta märke - och den är underbar att sy med, så kommer jag nog att hålla mig till Janome i fortsättningen också.

Köpplats: ABC symaskiner i Skärholmen

Pris: 8595


 

2003-11-10 Annika Angéus
Betyg: 4

Plus: Syr fantastiska sömmar.

Minus Dunkar vid sömnad i många lager stretchiga tyger. Belysningen lämnar en del övrigt att önska.

Kommentar: Datorsymaskin med 60 st olika sömmar varav sex olika knapphål. Jag gillar knapphålspressarfoten som ger lagom stora knapphål hela tiden. En massa roliga quiltsömmar men jag som inte quiltar (än) uppskattar att maskinen syr så fint och är stark.

Köpplats: Syshoppen i Uppsala

Pris: 8595


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons