Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Husqvarna Viking Customizing Plus

Tillverkare: Husqvarna
Betyg: 4.334.334.334.334.33
(baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 17 ägare på Sysidan


2006-02-14 Åsa .
Betyg: 5

Plus: Lättförståeligt. Svensk bruksanvisning + minneslista. Konverterar till/från alla symaskinsformat.Det går alltså att brodera på ALLA broderimaskiner!

Kommentar: Programmet kan graderas upp gratis via internet i flera år, ända till nästa version kommer, då har man rabatt på det.

Liknande produkter: Hade förra upplagan Husqvarna 5.

Kundservice: Bra, kurser och kan fråga när jag vill i symaskinsaffären.

Köpplats: Louises symaskinshörna, Stockholm


 

2005-11-16 Helen L
Betyg: 4

Plus: Svensk instruktionsbok föjer med! =) Lättförståelig bok och steg för steg ansvisningar. Många övningar som man kan göra ur boken för att lättare kunna använda Customizing plus. Man kan skapa text. Lägga till texten på ett broderi. Vända på broderiet upp och ner och från sida till sida.

Minus Det går ju att förstor 20% och förminska 20% men stygnen är fortfarande lika många så förminskar man så blir stygnen tätare och broderiet kan bli bubbligt och knöligt och när man broderar 20% strre blir ju stygnen glesare vilket kanske inte är lika farligt som när det blir buckligt pga det. Det går bara att ångra 1 gång så det gäller att tänka innan man gör saker. Går ej att splitta designs i detta program.

Kommentar: Du kan välja den båge som du ska brodera i. Den bågen är bra för att den har tydliga markeringar vart mitten är och i plusbågen har den 3 markeringar så man vet vart broderiet kommer börja. Man kan se hur broderiet kommer se ut i verkligeheten. Man kan ändra färger på broderiet så man ser hur det kommer se ut när det är broderat. Det går att kombinera olika mönster med antingen med text som man lägger till eller med andra broderier. Det går att justera stygntätheten för text. Wiev visar miniatyrbilder av broderierna innan dom öppnas. Kan visa naturlig storlek som maskinen broderar ut i.

Liknande produkter: Embird, Husqvarnas 3d paketet.

Köpplats: Köpte begagnat


 

2004-11-02 Emilia B
Betyg: 4

Plus: Lätt att förstå och man kommer snabbt igång

Minus Går inte att laga egna mönster

Kommentar: Detta är ett bra och lätt förståeligt program. Man kommer snabbt igång med det. Här kan man förstora och förminska mönster upp till 20%. Man kan också kombinera flera mönster och skriva olika texter, men man kan inte göra egna mönster, för detta behövs digitizing plus.


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons