Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Pfaff Select 1538

Mekanisk symaskin med inbyggd övermatare och 27 sömmar.

Tillverkare: Pfaff
Tillverkarens produktsida
Betyg: 5.005.005.005.005.00
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 5 ägare på Sysidan


2013-09-21 Karin .
Betyg: 5

Plus: IDT, ställbar nålposition, enkel, stark, robust, syr snygga sömmar, pålitlig.

Minus Bara en modell på knapphål.

Kommentar: Jag har haft maskinen i 7 år och har använt den mycket. Det jag gillar allra mest är övermatningen (IDT) som är helt suverän, man behöver aldrig dra i tyget för att få det jämnt. En annan mycket användbar grej är att man kan flytta nålen i sidled i många olika positioner. Superbra när man ska göra stickningar eller vill komma åt väldigt nära tex ett blixtlås. Maskinen är stark och krånglar aldrig. Det enda jag kan sakna är fler varianter av knapphål.


 

2007-09-04 Cecilia Backlund
Betyg: 5

Plus: stark, användbara sömmar, övermatning, lätthanterlig, kvalitet.

Minus just själva maskinen har jag aldrig stött på några problem med. det enda som kan vara negativt är att den är lite dyr. men det är välinvesterade pengar. SÅ, den är inte dyr men den kostar mycket pengar.

Kommentar: Har man någon gång haft en pfaff så vill man inte sy på annat. maskinen är en investering som lönar sig om man vill sy med kvalitet. Visserligen är den dyr men då hänger den med tills man själv väljer att göra sig av med den. Mycket ligger i övermatningen som pfaff är ganska ensama om. Maskinen är av mekaniskt slag och mycket enkel att använda.

Liknande produkter: andra pfaff maskiner. jag tittade på blocket och dyl efter en pfaff men kunde inte hitta något. Jag insåg att det är praktiskt taget omöjligt att hitta en begagnad pfaff. för när man skaffat sin egen så vill man inte bli av med den.

Kundservice: jag har aldrig behövt kontakta dessa.

Köpplats: Symaskinsbutiken Örebro


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons