Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Husqvarna Combina 3020

Husqvarna Combina 3020

En enkel symaskin från slutet på 60-talet.

Tillverkare: Husqvarna
Betyg: 44444
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 3 ägare på Sysidan


2011-02-07 Ayla Lannestedt
Betyg: 3

Plus: Väldigt stadig och bra för att lära sig variera proportionerna mellan stygnlängd och stygnbredd. Tydliga rattar och enkel att sy med.

Minus Den måste smörjas och underhållas konstant, verkar vara något knas i tillverkningen för kugghjulen vill inte riktigt dra jämt.

Kommentar: Den individen jag äger är jag stolt över. Min farbror hade den från början, den började kärva och han lämnade över den till min pappa som oljade och justerade till den. SÅ fick jag den och den har varit mitt allt i snart 10 år. Nu är den alldeles för trött och kugghjulen inuti kärvar i varandras anläggningsytor, inte själva kuggarna, så nu är den väldigt slut.
En sista uppsmörjning är den värd och sen får mina barn slita den med hälsan när de börjar sy snart och den får leva så länge den lever.

Kundservice: pappa som är hemmafixare, tror inte att den någonsin har servats professionellt.


 

2008-03-21 Hugo F
Betyg: 5

Plus: Enkel, robust og pen.

Minus ...må oljes på mange punkter, hvis man følger bruksanvisningen.

Kommentar: Etter én måned med eksperimentering, opplæring og litt seriøs søm, er jeg veldig fornøyd med denne enkle og elegante maskinen. Min kom komplett med det meste av det originale tilbehøret, resten har jeg selv skaffet, og bruksanvisning, som tiltaler meg med "De" og forteller meg at "det er best å ha på en lavhelt sko" når man betjener pedalen... Den syr pent, er sterk, og må jo være solid siden den har holdt koken siden 1969! Noen funksjoner (knapphull) krever litt mer innstillinger enn med mer moderne maskiner. Men den har alt jeg trenger... rett søm, sikk-sakk, og tre-punkts sikk-sakk.

Liknande produkter: Husqvarna 2000-serien.

Köpplats: Elna sysenter, Oslo

Pris: 1000


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons