Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Yamata FY14U4AD

Yamata FY14U4AD

Yamata Overlockmaskin FY14UAD

Overlocksymaskin med 4 trådrullar. Syr upp till 1200 stygn per minut.

Overlocksymaskin med 4 trådrullar och differential transport. Maskinen syr upp till 1200 stygn per minut med längd 1 till 4mm och bredd 2.5 till 6.7mm. Nåltyp 2054.

Betyg: 2.52.52.52.52.5
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 8 ägare på Sysidan


2011-01-06 Natalie D
Betyg: 3

Plus: Billig

Minus Billig - du får vad du betalar för.

Kommentar: Torftig manual, man får klura ut det mesta själv. Knepigt att hitta rätt trådspänning för det material som ska sys i. Detta underlättas inte av att en av trådspänningsrattarna har gått sönder. Det går fortfarande att justera trådspänningen, men man kan inte se vad den är inställd på.Plus för att maskinen kom förträdd med tråd i 4 olika färger och en liten testlapp i tyg där man kunde se vilken färg som gav vilka stygn.

Får betyget normal med tanke på priset, för 600 spänn är jag imponerad över att hitta en overlockmasking som ens går att använda.

Köpplats: Siba

Pris: 599


 

2006-10-14 Jenny L
Betyg: 2

Plus: Billig...

Minus Ingen skräpsamlare, dåliga bilder i manualen.

Kommentar: Använd en knapp vecka, inköpt som första overlockmaskin då jag aldrig sytt med en sådan förut. Fick den att funka ganska ok, sömmarna blev bra men jag fick experimentera lite med trådspänning osv.

Kan vara jag som haft extrem otur, men första maskinen jag hade hem gick vänster gripare av på efter en knapp vecka. Fick maskinen utbytt, och när jag efter viss tvekan väljer att ge den nya maskinen en chans till så sitter skyddet till lamphållaren löst. Det går inte att skruva fast den ordentligt utan att det blir en rejäl glipa på sidan av maskinen. Antagligen är det en del av framsidan som är snett monterad. Dessutom är den ordentligt repig vid stygnlängdsratten, vilket inte en helt ny maskin ska vara. Detta slutade med att jag beslutade mig för att lämna tillbaka maskinen och få pengarna tillbaka.

Kundservice: Byts ut hellre än repareras.

Köpplats: Onoff

Pris: 2000


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons