Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

"Väskor: 50 modeller att göra själv" Cilla Ramnek

Presentation av olika väskor att göra själv. Boken är "tänkt att inspirera till snygga, roliga och fullständigt fantastiska väskor" (citat från förordet).

Betyg: 2.002.002.002.002.00
(baserat på 4 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 2 ägare på Sysidan


2007-01-05 Avslutat Medlemskap
Betyg: 4

Plus: Inspirerande, Fina bilder. Boken ger förslag på ibland okonventionella lösningar.

Minus Boken ger en antydan om mönsterbok vilket jag inte håller med om. Inga färdga mönster eller steg för steg instruktioner utan endast enka skisser utan måttsanvisningar.

Kommentar: En vacker bok med fina bilder och tips. Det är enkla skisser på några väskor och en hög med variationer på dessa. Allt ifrån enkel nessesär till lapptäcksväska. Återvunnet gammalt, broderat, virkat osv. Som sagt inspirerande. Denna bok ska mest ses som inspirationsbok och inte instruktionsbok.

Rekomenderas att lånas på biblioteket innan man ev funderar på att köpa den.


 

2006-05-30 Anna O
Betyg: 1

Plus: Trevliga bilder

Minus Inga måttangivelser, saknar beskrivning, rörig.

Kommentar: "Väskor är en glamorös och okonventionell handbok med rediga och enkla beskrivningar". Tyvärr så hittar inte en enda redig och enkel beskrivning. Letar fortfarande efter grundmönstret som hänvisas till lite här och var i boken. Dessvärre så räcker inte trevliga bilder, utan det måste nog även finnas vägledning! Normalt gillar jag böcker skrivna av svenska författare. Detta är ett undantag.

Köpplats: Adlibris

Pris: 141.00


 

2006-05-30 Helen Rådström
Betyg: 2

Plus: Inspirerande foto på väskor

Minus Inga mönster endast måttangivelser i ett par fall.

Kommentar: Även jag är mycket besviken på denna bok. Den är rörig, det refereras till "grundmönster" både för nessesärer och väskor, men inga ordentliga mönster finns i boken. På något ställe anges mått och någon enstaka handritad figur finns men inga mönster. Boken består mest av foto på färdiga väskor. Några arbetsmoment är beskrivna, men de lite knepipigare sakerna som man undrar hur man gör finns inte beskrivna. Boken är trevlig att bläddra i och kan tjäna som inpirationskälla, men inte som hjälp till hur man syr väskor.


 

2006-05-26 Karin Sörnäs
Betyg: 1

Plus: Väskan på omslaget är rätt OK.

Minus Tråkigt foto, knapphändiga beskrivningar, inga mönster.

Kommentar: En stor besvikelse. Jag hade väntat mig ett antal grundmodeller, med mått och beskrivningar och olika sätt att enkelt variera dessa, med inspirerande bilder till.

Några få väskor har beskrivningar, inga har mått angivna, bilderna är inte särskilt inspirerande och någon väska är dessutom inköpt på loppis istället!

Köpplats: Adlibris

Pris: 149.00


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons