Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Husqvarna 215

Mekanisk bassymaskin

Tillverkare: Husqvarna
Betyg: 3.53.53.53.53.5
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 6 ägare på Sysidan


2007-07-03 Monica Boman
Betyg: 4

Plus: Enkel och lättöverskådlig. Fina stygn när allt fungerar.

Minus Känslig för om man har olika kvalité i över och undertråden. Ibland lite pyssel med trådspänningen för optimalt resultat.

Kommentar: Driftsäker bassymaskin. Lätt att använda och förstå. Fick ärva den så jag har inte valt den själv, men tyckte om den redan från början.


 

2006-07-15 Gunilla Hultin
Betyg: 3

Plus: Billig, enkel basmaskin med raksöm, elastisk/förstärkt raksöm, sicksack (riktigt snygg faktiskt), knapphål, tresteg, dubbel tresteg, fusk-overlock m.m.

Minus Klarar inte att sy när det blir för tjockt, t.ex. byxlinning. Smäller sönder nålar mot stygnplåten. Man sitter bokstavligen som på nålar när man försöker sy i tjockare lager. Svårt att styra hastigheten, den går gärna för fort när man inte vill det.

Kommentar: Min allra första symaskin, som jag fick av min mamma när jag tog examen på IHM Business School 1993. Sydde mina första klädesplagg på denna, och det fungerade hyfsat bra. Jag hade inget annat att jämföra med.

Kundservice: Lämnades in på service i HQ-butiken i Huddinge C... men såvitt jag vet gjorde han ingenting med den, mer än att sätta sin fula adressetikett på den och ta bra betalt för det! Allt damm var kvar inuti.

Pris: 2500


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons