Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

The happy hooker (Stitch 'n bitch Crochet) - Debbie StollerEn amerikansk bok om virkning. Den börjar med en virkskola och sedan följer 40 mönster. Detta är uppföljaren till Stitch n' bitch-böckerna som handlar om stickning.

Tillverkarens produktsida
Betyg: 5.005.005.005.005.00
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 9 ägare på Sysidan


2006-05-02 Beatrice Tygtokig
Betyg: 5

Plus: Moment och maskor gås igenom grundligt med tydliga bilder. Många fina och varierande mönster!

Minus Små fel här och var i beskrivningarna. Visserligen finns det en errata-lista att ladda ner. Men det är ändå tråkigt att behöva skriva i sin bok.

Kommentar: Denna bok är modern och mycket inspirerande och rolig både för den som inte har virkat så mycket ännu, och den som vill ha lite mer utmanande projekt.
Första halvan av boken består av en virkskola och andra delen är 40 mönster skrivna av olika designers. Det finns något för alla eftersom det är mycket stor variation på mönstren. Sjalar, mössor, väskor, boleros, bikinis(!) och tofflor, för att bara nämna några. Boken inspirerar en verkligen till att virka och den är dessutom mycket informativ. Man kan få lära sig både om virkningens historia samt mycket om virkningens grunder. Boken är skriven på engelska, så man får lära sig vad virktermerna heter på amerikanska, men det finns även diagram till vissa modeller.

Köpplats: Internetbokhandeln

Pris: 150.00


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons