Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Husqvarna 2000

Husqvarna 2000 tillverkad 1960(?).

Tillverkare: Husqvarna
Betyg: 4.504.504.504.504.50
(baserat på 6 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 30 ägare på Sysidan


2012-11-23 Ann-Christine Thornberg
Betyg: 5

Plus: Stabil, stark och mycket användbar.

Minus kan inte komma på något

Kommentar: Stabil,står stadigt, metalldelar=stark, slitstark o mycket användbar o pålitlig. Jag fick den i 15år present, ny då o nästa år har jag haft min gamla vän i 50 år och aldrig ett fel, lämnat in den på service 2ggr.
En klassisk symaskin.

Pris: 0.00


 

2009-07-11 Karin Englund
Plus: Stark,regäl,de sömmar man behöver

Minus inga

Kommentar: har en 2000 från 1970 talet på jobbet det är nu bara raksömmen som fungerar. Det var min första symaskin som jag hadde i 16 år

Pris: 0.00


 

2009-01-27 Elisabeth Modig Henriksson
Betyg: 5

Plus: Tyngd=står stadigt, metalldetaljer= stark

Minus Måste oljas= Nödvändigt ont

Kommentar: Köpte den 1968 begagnad, kompletterade med "rattar" för mönstersömmar(trikå ). Fungerade ej enligt husqvarnaaffären eftersom de var för nyare maskin, men sanningen är att de fungerade utan anmärkning på samtliga "overlockvarianter" så jag uppgraderade min maskin 10år för en ringa penning. Idag använder jag maskinen för tyngre arbeten när jag får låna den! Min dotter som är designutbildad och har provat det mesta i maskiner på marknaden anser den vara bäst förutom rena proffsmaskiner

Pris: 500.00


 

2008-05-12 Gila C
Betyg: 4

Plus: Enkel att använda. Snygg retro design i grönt. Bra pedal.

Minus Tung.

Kommentar: Ärvde min gröna Husqvarna efter min farmor så den har högt affektionsvärde för mig :-). Är pålitlig och rejäl. Använder den till husbehov. Har allt i originallåda kvar + instruktioner och div.sybehör.

Köpplats: Arvegods efter farmor.

Pris: 0.00


 

2007-12-19 Malin Kristian
Betyg: 4

Plus: Enkel, krånglar inte, lätt att trä och det blir fina stygn.

Minus Jag har svårt att få till overlocksömmen i trikå. Den sträcker tyget. Den är inte så väldigt stark när man syr i tex jeans, men om man hjälper till lite med handhjulet så går det. (Starkare än HQ Freesia 415 är den definitivt).

Kommentar: Hittills har den skött sig fantastiskt bra! Syr snyggt i de flesta material, klarar glatta tyger betydligt bättre än de nyare maskiner jag provat (bla HQ Freesia 415 och Singer 2818).

Inget "trassel i underjorden" som min Singer alltid fixade, lätt att hantera och så är den ju så FULSNYGG. Orange och med kantig design (modell 6430). Från 1976 tror jag den är.

Ganska tyst går den, och lugnt. Detta är inte någon hetsig symaskin, och den känns mycket robust med de flesta delarna i metall.


Jag gillar "långsamväxeln" och det ställbara pressarfotstrycket.

Pris: 2500.00


 

2007-03-06 Sara Örn Tengstrand
Betyg: 4

Plus: stark enkel och pålitlig

Minus tung

Kommentar: Ett av mina bästa fynd! Klarar allt, har inte tusen olika sömmar och broderier, "bara" 64 tror jag, men orkar genom det mesta. Snygg - grön :) Det jag saknat är att kunna sy knapphål - finns men det fungerar inte.

Köpplats: Secondhandaffär i köping

Pris: 400.00


 

2006-05-03 Claras Linneskåp
Plus: Tyst och stark

Minus Tung och svår att lyfta och förflytta!

Kommentar: Äger själv en ORANGE Husqvarna 2000 modell 6430. En robust maskin som syr bra bassömmar och har även en del fina dekorsömmar

Liknande produkter: -

Kundservice: ingen erfarenhet

Köpplats: KG:s Symaskiner i Ronneby

Pris: 1000.00


 

2006-03-23 Nicke Lilltroll
Betyg: 5

Plus: Den är estetiskt vacker, håller i evigheter, kan sy elastiska sömmar och har en mängd olika dekorationssömmar + inbyggt smart knapphålsprogram. Den är en bra maskin som håller för alltid.

Minus Jag är nöjd, men så har jag inga behov av brodyren på de nya maskinerna än.. ..det kanske kommer.

Kommentar: Jag köpte min precis för två dagar sen. Hittade den på blocket, åkte för att kolla och testa den och sen fick den följa med hem på tunnelbanan.

Betalade 900:- och tyvärr hade den bara en standardpressarfot, två sömbildare (A till nästa modell och C till denna modell), en spole, en bräda utan gummifötter på benen och en nål.

Senare samma dag ringde jag runt till symaskinsaffärer i stan och hittade en originallåda med nästan alla originalpressarfötter i, två till sömbildare (A hittades i en låda och D satt i en skrotad maskin av samma modell) och en bräda i fint skick för totalt 200:-.

Har sytt några småsaker med den och den har skött sig väldigt bra, även om de mekaniska inställningarna verkar vara lite off.

Liknande produkter: Husqvarna 21e (den metallicgröna från 50-talet som var föregående modell till min maskin)

Kundservice: Kollade runt lite på vad en service skulle kosta och priset och tiden för samma tjänst varierade ordentligt!

Syhörnan på rörstrandsgatan vill ha 850:- och det skulle ta två veckor att få servicen utförd.

Symaskinsaffären på St. Eriksplan tar 695:- och då tar det en vecka.

Den som till slut vann mina pengar var Husqvarnas symaskinsverkstad på Sturegatan i Sundbyberg. 595:- och två dagar tyckte jag var helt fantastiskt bra jämfört med de andra två..... TIPS! ;)

Köpplats: blocket.se

Pris: 900.00


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons