Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Pfaff Passport 2.0

70 sömmar varav 4 knapphål, Original IDT inbygd övermatning - jämn tygmatning ovan- och underifrån, 2 LED lampor, start/stopp funktion, nålstopp uppe/nere och väger endast 7kg! 2 års garanti, 5 års garanti på delar.

Tillverkare: Pfaff
Tillverkarens produktsida
Betyg: 55555
(baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 2 ägare på Sysidan


2018-10-11 Elisabeth Rupertsson
Betyg: 5

Plus: Lätt maskin, kompakt, tålig, idt. Tyst.

Minus Finns inga.

Kommentar: Liten kompakt maskin med ca 70 sömmar. Övermatare idt som gör att tyger drar jämt. Lätt symaskin som syr i det mesta. Ej känslig med tråd. Köper man till förlängsbordet känns det som en fullstor maskin. Har många dekorsömmar.

Liknande produkter: Jag har en pfaff ambition, men ville ha en liten maskin till stugan samt till syträffar. Köpte först en Husqvarna men sålde den efter kort tid då jag hittade denna begagnad till ett superpris på blocket. Hade haft koll ett tag på annonsen. När priset sänktes, blev den tvungen att bli min.

Köpplats: Begagnad

Pris: 2164


 

2015-01-31 GH24 GH24
Betyg: 5

Plus: -IDT-matning, jämnt och fint -Lätt att trä och spola upp undertråd -nålstopp uppe och nere +++++++ -Superlätt att komma igång och använda. -Skjutreglage för att reglera hastighet.

Minus -Har inte lyckats inte bra med trikå, fastnar och går hål i tyget >:( -något begränsat utbud av pressarfötter jämfört med andra märken

Kommentar: -Bra, smidig maskin som trots sin storlek orkar med flera lager av möbeltyg.
-Älskar nålstopp uppe och nere!
-IDT-matning är ett måste när man väl har testat.
-Fungerar utmärkt med stumma tyger

Pris: 4300


 

2013-05-23 Ma-Lou Ma-lou
Betyg: 5

Plus: Har Idt syr perfekt absolut jämn matning så syr man quilttoppar och block så stämmer det på millimetern syr snygga stygn har 70 sömmar nålstopp uppe och nere förhållande vis tyst.Härlig att sy på mycket trevlig.Ergonomisk för att sy quiltblock på den rundade delen av själva syborder, vilket alla PFaff har. Finns ett förlängningsbord till maskinen att beställa. Den har som jag skrivit tidigare IDT vilket är en fantstisk uppfinning ska jag få samma effekt på min Husqvarna diamond behöver jag sätta på övermataren (walking fot) med det att pressarfötterna är så stora så att sy ihop kviltblock med dessa stora pressarfötter går väldigt dåligt. Här är den här lilla Passporten toppen du har i stort sett vanliga pressar fötter de är gjorda för IDT men det är fortfarande original stora pressarfötter. Använder den även till att sy kläder det blir så jämnt kommer aldrig att köpa något annat än Pfaff. Har köpt förlängningsbordet nu det hänger i en väska bak på maskinen väldigt smidigt. Jag tror inte det finns någon liten symaskin som syr så här jämnt tack vare IDT.

Minus Har inte hittat något än förutom att trådspänningen är felinställd från fabrik för att få bra stygn får du ha den nästan på högsta värdet men det ska justeras av säljaren. Maskinen är sedan 6 månader justerad med trådspänningen är nu perfekt. .

Kommentar: Härlig maskin som blivit populär i raketfart i USA och UK.
Vikten på maskinen är låg men den är överaskande stabil att sy på. En helt perfekt kursmaskin som inte skämmer för sig att användas som standardmaskin.Perfekt i små utrymmen såsom sommarstuga och på resor. Här har Pfaff gjort en homerun.Nu har jag haft Pfaff Passport i ca 7 månader och denna maskin är helt otroligt bra. Den tar liten plats lätt att bära. Syr gärna hemma på den när jag syr ihop quiltblock för min stora Designer Diamond Deluxe gör inte ett så bra syjobb som denna maskin gör. Det vill säga syr jämnt. Så Designen broderar mest. Pfaff Passport 2 är otroligt omtyckt i USA, England, Tyskland helt klart en regerande kursmaskin.

Liknande produkter: Nej jag hade fastnat för denna då den fått så fina omdömmen på nätet.

Kundservice: Bra

Köpplats: Husqvarna butik introduktionspris

Pris: 4.25


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons