Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Pfaff QuiltStyle 2042

Elektronisk symaskin med 6 mm stygnbredd och IDT. Identisk med Tiptronic 2040 utom på den rosalila färgen på fronten. 76 sömmar, inkluderat 27 nyttosömmar, 43 dekorsömmar, snörhål, stoppningsprogram, fyra olika automatiska knapphål och två alfabet. Frontmatad spole. Inbyggd nålpåträdare. Undertrådsvarning. LCD display. Automatisk fästning, nålstopp uppe/nere. Sex minnesplatser för upp till 20 mönster/bokstäver i varje. Spegelvända mönster och automatisk tapering (minskar mönsterbredd för att t ex brodera ett hörn). Extra hög pressarfotlyft. Särskilt läge för pressarfoten för frihandsbroderi eller stoppning.

Tillverkare: Pfaff
Betyg:
(baserat på 0 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Sysidan


2012-12-08 Natalia Sj
Betyg: 5

Plus: stark, tyst, syr i allt, klarar alla möjliga projekt

Minus ej justerbar pressarfotstryck (vet inte om jag behöver det egentligen)

Kommentar: Ville köpa en enklare modell, men det blev felbeställning och jag fick sy en vecka på QuiltStyle. På den vägen är det. Har haft maskinen i tio år och den är fortfarande perfekt. Lätt att välja sömmen med ratten och knappar som finns till höger. Tyvärr kan det hända även när man syr, men det finns en lås-knapp som förhindrar det. Rena syglädje till symaskin.

Liknande produkter: en enklare Pfaff Tiptronic

Kundservice: Symaskinhuset hade slagit igen samma år som jag köpt maskinen, men de var väldigt trevliga och hjälpsamma vid köpet

Köpplats: Symaskinhuset i Sundsvall


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons