Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Bernina Bernette 25

Erbjuder allt som unga, kreativa sömmerskor behöver
Högvärdigt utförande och nålens starka penentreringskraft utmärker bernette 25. Sammanlagt förfogar den över 155 sömmar, inklusive albabet och siffror. Med memory-funktionen kan du spara upp til 30 sömkombinationer.

Tillverkare: Bernina
Tillverkarens produktsida
Betyg:
(baserat på 0 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Sysidan


2012-06-25 Vanja Sulzer
Betyg: 4

Plus: Många sömmar, stark motor, nålpåträdare.

Minus Elektronisk eller vad det kallas, så det är lätt att det blir elfel i den. Känns lite opålitligt. Dålig belysning, glapp i knapparna.

Kommentar: Användbara sömmar, ratten som man väljer sömmarna med är lite dryg, men det funkar prima. Handlar mest om en smakfråga. Back-knappen däremot lever sitt eget liv. Ibland räcker det med att man snuddar på maskinen lite här och där för att starta backen. Ganska bra kraft i maskinen, har sytt igenom 6 lager rätt kraftig trikå utan hoppstygn eller andra problem. Minnesfunktionen, trots en utförlig handbok är och förblir ett mysterium för mig, jag blir inte klok på den. Fästfunktionen fungerar inte alls som jag förväntade mig. Den är även superkänslig för damm. Min maskin fick fnatt en kväll, men efter att jag skruvade bort stygnplåten och blåste ur den funkade den felfritt igen.

Med tanke på priset är det definitivt en prisvärd symaskin. Den har många sömmar, alfabet och siffror. Det syr bra och jämt, lite kinkig med vilken tråd man har.

Liknande produkter: Jag kikade på Janome Memory Horizon 7700 men det är knappast i samma klass på denna, så jag vet inte vad jag ska skriva.

Kundservice: Lämnade in den och ville byta med den vart tvärnit. Så dom tittade på den och självklart uppförde den sig prima då i affärn, och började genast jävlas när vi kom hem. Så sisådär vill jag väl påstå.. :/

Köpplats: Flitiga Fingrar Sundsvall

Pris: 5000


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons