Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Ta en tröja och gör något nyttSpiralbunden bok från 2009.

Med en hög gamla tröjor och grundläggande kunskaper i sömnad kan man skapa unika och personligt präglade plagg och accessoarer. Det här är den perfekta boken för alla som gillar att sy, förändra, förnya och fynda - antingen längst in i garderoben eller i vintagebutiken.

Fyra goda skäl att sprätta upp en tröja:
- Man kan inte köpa "tröjmaterial" som metervara.
- Tröjor får skador eller blir omoderna, medan mönstren, färgerna och strukturerna ofta fortfarande fungerar.
- Återbruk av tröjor är bra för miljön.
- Det är roligt!

Det är dags att ta hand om dina slitna, skadade eller hopplöst omoderna tröjor och förvandla dem till nya klädesplagg, accessoarer och annat kul. Den här boken visar hur du väljer ut, sprättar upp, syr, tovar och dekorerar gamla tröjor och förvandlar dem till väskor, vantar, halsdukar, mössor, klänningar, kjolar, smycken, mjuka leksaker eller en samling snygga kuddar. Ta en tröja och gör något nytt innehåller 35 modeller med fullständiga steg för steg-beskrivningar, tillklippningsdiagram och mönster som gör arbetet snabbt och lätt. Dessutom presenterar ett inspirationsgalleri ytterligare drygt 60 modeller.
Boken inleds med en utmärkt teknikdel som visar hur man väljer tröja, hur man kan tova den i tvättmaskin till ett tjockt och kompakt material, hur man tar isär den eller repar upp den och återanvänder garnet. Här presenteras också lämpliga verktyg, olika sömnads- och broderitekniker. I slutet av boken finns tydliga mönster till modellerna - lätta att rita av och förstora.

Betyg: 5.005.005.005.005.00
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Sysidan


2010-02-13 Elizabeth Bergström
Betyg: 5

Plus: Innehåller något för alla

Minus Inga

Kommentar: En riktig inspirations- spruta på 160 sidor som gör att man kommer igång med Do Redo.Inte bara beskrivningar om hur man gör om tröjor till andra plagg utan även hur man gör om dem till något helt annat så som roliga gosiga djur eller till inredningsdetaljer.

Liknande produkter: Do redo- konsten att slakta en tröja

Köpplats: Adlibris

Pris: 135.00


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons