Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

The Costumer's Manifesto

Hemsida med STORT länkarkiv till allt du kan tänka dig vilja ha reda på när det gäller klädsömnad.

Tillverkarens produktsida
Betyg:
(baserat på 0 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 7 ägare på Sysidan


2005-10-03 Helen L
Kommentar: Hej!

Jag har märkt att länkarna inte funkar så ofta och har då bara tagit bort allt utom den rätta adressen. Exempel: Så att bara denna adressen fins kvar: www.costumes.org


Prova vet jah! =)

Mvh Helen / Hellebelle


 

2005-07-05 LenaMarie Fors Sands
Kommentar: Hej... Jag vet inte riktigt var jag ska skriva.... Länken fungerar inte (för mej i alla fall), om den kanske går att ändra på?
www.costumes.org
Hälsningar LenaMarie


 

2005-06-16 Maria Gibson
Betyg: 5

Plus: Otroligt stort länkgalleri med helt enkelt allt du kan tänkas behöva leta reda på när det gäller klädsömnad. Tips, försäljare, mönster, böcker etc etc etc. För den historiskt intresserade finns en uppsjö av intressanta länkar!

Minus Svårnavigerad till och från om man inte vet exakt vad man söker. Sidan är även mycket historiskt inriktad, vlket kanske inte alltid hjälper om man vill sy upp en kollektion av vårens senaste modenyheter ;P Och vi vill väl alla ha fler GRATIS mönster *ler stort*

Kommentar: Den här sidan har hjälpt mig i många år när jag letat information till min klädsömnad bland annat av historiska kläder.
Under "How-To" finner man många roliga tips bland annat på hur man kan piffa upp sina alster, eller hur man kan tillverka acessoarer - eller helt enkelt hela plagg.
"Patterns" är en utav de rubriker jag besöker mest när jag ska skapa historiska kläder, då historiska mönster inte alltid är så lätta att få tag i här i vårt avlånga land.
För den historieintresserade finns även rubriken "(Costume) History sorted by Period". Eller är du mer intresserad av "nyare historia"? Kolla under "Vintage Clothing"! ;)
Ännu en favoritrubrik för den starkt modeintresserade är självklart "Fashion Theory"

Jag är säker på att du hittar i alla fall ungefär vad du söker på den här sidan!


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons