Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Vävboken: uträkning, uppsättning, montering

Vid uppsättningen av en väv kan man ibland bli osäker på om något har glömts bort. Det gäller inte bara nybörjaren, utan även den som inte vävt på en tid men fått lust att sätta igång igen. Denna efterlängtade grundbok presenterar - i text och instruktiva bilder - redskapen för uppsättning och vävning och momenten för uppsättningen av olika typer av vävstolar. Hur gör man en pärlknut? Eller en orientalisk fläta? Det får man svar på i det omfattande avsnittet om montering.

Sverige är världsledande när det gäller vävning och vävutbildning - inget annat industriland har en så väl bevarad tradition. Och i dag, när alltfler unga väljer att gå designutbildningar, är grundkunskaperna i hur ett tyg kommer till viktiga. Boken, som är ensam i sitt slag på marknaden, kan användas både som grundläggande nybörjarbok och som uppslagsbok. Den pedagogiska uppläggningen och det inspirerande och rika bildmaterialet med både teckningar och färgfoton gör den omistlig både för den enskilda vävaren och i vävundervisningen.

Författarna är välkända och erfarna pedagoger med mångårig erfarenhet av undervisning. De har tidigare skrivit ett flertal vävböcker, tillsammans och var för sig.

Vävboken är särskilt intressant för nybörjaren som aldrig tidigare vävt, den som inte vävt på en tid men vill sätta igång igen, för gymnasieskolans hantverksprogram och estetiska program, Komvux, olika utbildningar med specialkurser i vävning, studieförbund, textillärarutbildningen.

Beskrivning från Bokus.com

Tillverkarens produktsida
Betyg:
(baserat på 0 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 3 ägare på Sysidan


(Inga recensioner inlagda)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons