Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Stickat & virkat : vintage på svenska

Stickning och virkning är populärare än på länge och många söker sig bakåt i tiden för att få idéer. Birgitta Forslund har här skapat kläder i stickat och virkat med oemotståndlig retrokänsla, inspirerad av modemagasin från 40-, 50- och 60-talet. Boken innehåller mer än 30 modeller i vintagestil. Här finns allt från snygga strandset med toppar och shorts till virkade kepsar och stickade koftor. Och här finns en makalös brudklänning i vit mohair. Denna lustfyllda bok är en härlig inspiration till eget skapande.

Birgitta Forslund är projektledare och bor i Göteborg. Hon har stickat i hela sitt vuxna liv, men detta är hennes första bok som stickdesigner.

Bokens underfundiga bilder är tagna av Åsa Dahlgren

Betyg: 4.004.004.004.004.00
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 2 ägare på Sysidan


2012-03-16 Caroline Konculic
Betyg: 3

Kommentar: Bra bok med många mönster


 

2009-07-02 Sus Shadowstar
Betyg: 5

Plus: Roliga och snygga modeller, humoristisk ton

Minus Lite dåligt med storlekarna, en del plagg finns t.ex. bara i M och L men inte i S. Lite synd att inte XS och XL finns med (okej S går väl på, men det blev lite stort).

Kommentar: Snygg bok med en massa härliga plagg i 1950-60 tals stil, rolig att bara bläddra i om man inte känner för att göra något av projekten. Som titeln anger både stickat och virkat. Varierande svårighetsgrad, beskrivningarna är relativt lätta att förstå, lista över förkortningar finns i slutet.


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons