Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Husqvarna Huskylock s15

Basic overlockmaskin

Tillverkare: Husqvarna
Betyg: 3.803.803.803.803.80
(baserat på 5 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 22 ägare på Sysidan


2012-01-28 Carina Hanse
Betyg: 5

Plus: Beställde hem den med hemleverans och det fungerade perfekt. Blev billigare med hemleverans till dörren + trådrullar jämfört med att köpa den direkt i affären. Enkelt att trä, syr fina sömmar.

Minus Vill se mer om vilka sömmar jag kan åstadkomma när jag plockar bort kniven. Flatlock t ex, finns olika men hur använder jag dem?????

Kommentar: Detta är min första overlock som är fyrtrådig och som inte är en industrisymaskin. Den var enkel att komma igång med och jag är nöjd med overlocksömmarna men jag skulle vilja se lite bilder på de olika flatlocksömmarna och se vilka finesser man kan åstadkomma med dessa, har inte hittat mer än det lilla som står i instruktionsboken.

Köpplats: Symaskinsexperten

Pris: 3395.00


 

2011-03-28 Nina Englund
Betyg: 1

Plus: Billig

Minus Inte ens sevicekillarna lyckas justera så att den kunde köra i vanligt gardintyg utan att göra hoppstygn

Kommentar: Köpte maskinen i september 2010. Tog en dryg månad innan nålstödet gick av invid färstet. Var inne på rep i en månad. När jag fick tillbaka den hade jag hiskeliga problem med hoppstygn i allt som inte var trikå. Fick då genom min återförsäljare "inside tips" från servicekillarna att göra precis tvärt emot vad som sägs i instruktionsboken...inte sätta nålarna riktigt ända upp och inte dra åt nålskurvarna så hårt. Kändes helt galet att göra tvärt emot manualen då garantin inte gäller om man gör på annat sätt än vad som står i manualen.

Kundservice: Återförsäljaren jättetrevlig. Fick köpet hävt och köpte istället en pfaff coverlock 3.0 och trodde att jag uppgraderat mig men har lämnat tillbaka även denna maskin. Se recension för den.

Köpplats: Hem & Mode Inredning

Pris: 3995.00


 

2010-08-12 avslutat medlemskap
Betyg: 5

Plus: Suverän Husqvarnakvalitet.

Minus Inga.

Kommentar: Toppkvalitet! Mycket bra och enkel att använda overlock,
syr jättesnygga sömmar.
Gör allt utom täcksömmarna och kedjesömmen.
Superenkel att trä.
Lättskött, kompakt, tar mycket liten plats.
Enkel att ta med sig. Mycket bra instruktionsbok
och trädningsguide DVD. Själv har jag denna som
en utomordentligt bra extramaskin.

Liknande produkter: Inga.

Kundservice: Inköpt i Husqvarnabutik med mycket hög kunskap
om Husqvarnamaskinerna.


 

2009-10-17 Avslutat Medlemskap
Betyg: 4

Plus: Snabb!

Minus För att vara den enklaste varianten av overlock hos Husqvarna tyckte jag att den ändå var rätt krånglig att trä.

Kommentar: Tycker den funkar bra. Det är min första overlockmaskin, och med en erfaren användares hjälp kunde jag efter 2 dagar hantera maskinen riktigt bra.

Liknande produkter: Nope.

Kundservice: Köpt hos Symaskinsexperten.se. Varan skulle levereras inom 3 dagar, men dag 2 ringde leverantören och meddelade att han hade gjort en miss - varan fanns inte i lager och det skulle ta 1½ vecka att få den istället. Jag blev då erbjuden tråd som plåster på såren för förseningen, och tackade ja till 4 rullar vit tråd. När maskinen anlände satt fyra pyttesmå rullar med väldigt lite tråd kvar på maskinen. Lite snålt minst sagt och fult gjort av leverantören anser jag.

När jag väl plockade upp maskinen ur kartongen insåg jag att man skickat med fel instruktionshandbok; i kartongen låg en manual för en vanlig symasking; Emerald... Suck!

När jag, efter upprepade påringningar och mailande, bad få korrekt instruktionshandbok skickad till mig "glömde" de skicka den om och om igen och till slut klagade leverantören på att de i sin tur inte fått instruktionshandböcker från Husqvarna. Då fick jag nog och läxade upp leverantören ordentligt via telefon och sa att om de var rädda om sina kunder behövde de agera väldigt annorlunda, ta sitt ansvar, och INTE skälla ifrån sig på andra. Mycket oprofessionellt och dåligt av symaskinsexperten.se - och jag beställer ALDRIG någonting mer ifrån dem.

Köpplats: Symaskinsexperten.se

Pris: 3395.00


 

2009-09-05 Lotta Bjurel
Betyg: 4

Kommentar: Jag är nybörjare på overlock. Maskinen är lätt att använda.

Köpplats: Louises syhörna, Stockholm

Pris: 0.00


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons