Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Juki DNU- 241

Mycket stark industrisymaskin. Extrahögt pressarfotslyft. Över och undermatning av tyget. Kan sy i många, tjocka lager av tyger.

Betyg: 44444
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Sysidan


2008-10-17 Gro Andersson
Betyg: 4

Plus: Urstark, klarar de segaste och kraftigaste material, syr väldigt jämna och fina raksömmar.Lätt att trä, nålarna håller i evighet.Syr snabbt om det är långa sömmar som skall sys.Bra att kunna spola undertråd samtidigt som man syr.Står stabilt,gott om plats under syarmen.

Minus Går väl fort vid "pilligare" sömnadsarbeten.Svårt att reglera hastigheten med fotpedalen.Behöver oljas regelbundet.Väsnas en del, speciellt eftersom den är ombyggd från trefas till enfas. Tung, får ha den i köket, får inte upp den i trappan.

Kommentar: Ennålsmaskin av industrimodell. Lockstitch, kombinerad "walking foot" och nålmatning.Extra högt pressarfotslyft för supertjockt material. Har stor spole, som kan spolas separat när man syr.Syr max 2000 stygn per minut.Knälyft som försäljaren ställde in så det passade mig.

Liknande produkter: Provade flera andra maskiner, bl.a en Pfaff innan jag köpte denna. Detta var den enda som motsvarade mina krav.

Kundservice: Trevlig och tillmötesgående säljare, som lät mig prova många maskiner och ställa en massa besvärliga frågor. han byggde även om maskinen från trefas till enfas.

Köpplats: Seppo Aola AB, Borås

Pris: 12


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons