![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
|
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne | Betygsätt ämne | Visningsalternativ |
![]() |
#1 |
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 1 637
|
Hur tidigt innan jul kan jag göra musli?
Jag ska göra musli och ge bort i julklapp. Hur lång tid innan jul kan jag göra den? Det är ju en torrvara men nötter, m.m. härsknar väl efter ett tag? Vore ju bra om jag kunde göra den i dag elller i morgon, så är alla julklappar klara (nästan).
Tänkte väl ha i lite alltmöjligt i muslin, men typ nötter, havgregryn, torkad frukt, torkade bär, russin, kli, m.m. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:19.