![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#1 |
Medlem sedan: aug 2007
Inlägg: 37
|
Tips?
Ska på onsdag få besök av mina och min pojkväns föräldrar och vi ska bjuda på lite mat hemma. Men pojkvännens mor tål inte mjölk, det är inte laktosen hon inte tål, utan själva mjölken (läkarna vet inte exakt vad, men hon skulle hålla sig borta helt från mjölkprodukter). I alla fall så tänkte jag göra en hallonswisstårta till efterrätt och då behöver man ha Kelda vaniljsås, som innehåller båda mjölk och grädde. Är det någon som har tips om vad jag kan byta ut mot, som har samma smak, eller tips om hur jag kan göra istället?
http://www3.arla.se/Default____17653...RecipeID=14830 Tacksam för alla tips jag får! //sot |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:49.