![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#7 |
Medlem sedan: dec 2004
Inlägg: 25
|
likör
Min kära tant brukade göra så här:
Man blandar 1 kg bär (vad som helst) och två(2) flaskor Koskenkorva. Man rör "soppan" under två veckors tid dagligen. Efter de två veckorna häller man in ett(1) kilo socker och låter blandningen sen stå två(2) veckor. Sedan silar man bort alla bärrester. Tycker att den här likören smakar gott och är inte för sött heller. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 18:57.