![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
|
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne | Betygsätt ämne | Visningsalternativ |
![]() |
#2 |
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 144
|
Det är väl inga problem, om sista datum på de ingredienser du använder, inte hinner passeras innan jul.
Dock vet jag att vetegroddar också är känsliga, de innehåller fett som kan härskna. Samma sak gäller krossade linfrön, men inte hela. Då får man förvara müslin i kylskåpet. Hälsningar/ Maj |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 19:30.