![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#4 |
Medlem sedan: feb 2006
Inlägg: 3 987
|
Yes, tjälköl görs i ugnen över natten på svag värme. Dagen efter lägger man den i lag några timmar. Ska spara ditt recept på porterstek för det är grymt gott det med.
Tack/Tua |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:37.