Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler

Gå tillbaka   Sysidans forum > Övriga forum > Fritt Forum
Registrera Dagens inlägg Markera forum som lästa

 
 
Ämnesverktyg Sök i detta ämne Betygsätt ämne Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2007-06-02, 14:05   #8
Ann-Marie Ann-Marie är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 1 649
Tack för alla råd.
När jag fyllt den med hallonmousse så ska jag smeta smörkräm på den och sen ska det vara sugar paste och en oblat med Nalle Puh. Det ska bli intressant det här och se om jag klarar av det.
Dotter har köpt sugar paste och ska ha med sig men jag ska göra en sats ändå för att se hur det blir.
Tyvärr är det ju gelantin i den för vi har vegetariska vänner som inte äter gelantin och avänder agaragar och det har jag inte fått tag på trots besök på både Ica, Prix och hälsokosten så jag får väl göra en vanlig oäggad tårta med hallon och grädde åt dem.
Däremot funderar jag på hur jag ska kunna göra en vanlig chokladkaka åt våra diabetiker, men det kanske går bra att byta sockret mot sötmedel i smeten och sen ta hallon och grädde på den också.
Ann-Marie är inte uppkopplad   Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 10:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons