Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler

Gå tillbaka   Sysidans forum > Övriga forum > Fritt Forum
Registrera Dagens inlägg Markera forum som lästa

 
 
Ämnesverktyg Sök i detta ämne Betygsätt ämne Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2007-05-30, 17:17   #14
avslutad141023 avslutad141023 är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2007
Inlägg: 1 114
icing

finns i flera olika sorter

ofta så fylls våra kakor inte som tårtor här i sverige, utan vi har typ mjuk socker pasta på kakorna ovanpå, men det är inte som typ glasyr ovanpå pepparkakor.

vår icing kan man typ göra toppar av eller vågor som står upp, eller blanda med florsocker så det går att kavla ut...det är det samma som lite lös sockerpasta.

jag gjorde typ glasyr sist jag var hemma o de höll på att spy så äckligt tyckte dom det var fniss.. ( finns liknande på sprayburk men med smaker)

nästan lika kul som att bjuda på saltlakris fniss

Så är det hemma i australien, men vi säger ju chips om pommes oxå...
avslutad141023 är inte uppkopplad   Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons