![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#5 |
Medlem sedan: nov 2005
Inlägg: 121
|
Mitt bästa fläskfilérecept!
Skogspanna 4 port
600g fläskfilé 2 gula lökar 200g färsk svamp (gärna kantareller) smör ½ msk soja ½ tsk svartpeppar 1 1/1 msk konc kött och vinfond 4 dl Kelda mellangrädde 2 msk lingonsylt färsk timjan 1. Skär köttet i 1 cm tjocka skivor. Skala och grovhacka löken. Skär svampen i bitar. 2. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Ta upp köttet. Stek svampen i stekpannan och koka ut ev vätska. Tillsätt löken och fräs några minuter. Lägg tillbaka köttet. Smaksätt med soja och peppar. 3. Häll i fond och grädde och låt det koka ihop i ca 5 minuter utan lock. 4. Rör i lingonsylten. Strö över timjan. Kokt potatis, potatisklyftor eller hasselbackspotatis är gott till. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 23:37.