Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler

Gå tillbaka   Sysidans forum > Övriga forum > Fritt Forum
Registrera Dagens inlägg Markera forum som lästa

 
 
Ämnesverktyg Sök i detta ämne Betygsätt ämne Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2006-09-19, 11:34   #25
bandykullan bandykullan är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: maj 2006
Inlägg: 157
Jag är diabetiker och bakar alltid med riktigt socker istället för sötningsmedel. Det går att använda, men jag har för mig att kakorna har en tendens att bli ganska platta och mastiga. Jag ska dock erkänna att när jag gjorde mina senaste försök med sötningsmedel så var det väl i slutet på 80-talet när jag hjälpte mamma att baka.

Sen har jag bara en liten personlig grej mot tartelletter, men det var mest när man var på barnkalas och alla satt och mumsade gräddtårta. Själv fick man alltid en torr tartellette med lite frukt på, det var hemskt även om man visste att de bjöd mig på något särskilt för att vara snälla.
bandykullan är inte uppkopplad   Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 07:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons