![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
|
Vitlökssill, senapssill, är på gång hos min svärdotter, hon gör de med Creme Fraiche.
Saffranssill kan vara något att fundera på |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 508
|
Hej hur gick det med sill inlägningarna.
Min blev jätte god: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
|
Kryddsillen och citronsillen gjorde som vanligt succé
Av den lag jag hade kokat "för mycket" blev det en Ingefära och Pepparrots-sill |
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:48.