![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#9 |
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 508
|
Inte i detta recept (du kan säker använda den lag du har över)
4 urvattnade saltsillfiléer
3 msk dill, finhackad 1 röd lök, skivad 1 bit purjolök 1 lagerblad, smulat Citronlag: 1 ½ dl vatten 1 ½ dl socker 2 citroner, saften av citronskal, rivet, lite Skölj sillfiléerna och skär i bitar tvärs över. Varva sillen i en skål eller burk med hackad dill, rödlök, purjolök och smulat lagerblad. Blanda ingredienserna till lagen i en kastrull och koka upp. Dra kastrullen av plattan och rör om tills sockret har smält. Blanda i rivet citronskal. Låt lagen kallna och häll den över sillen. Ställ kallt ett dygn innan servering. Dekorera med färska citronskivor. nsillen är inte färdig inlagd i alla recept Ta rivet från 2 citroner och blanda i din lag |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 12:48.