![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
|
Tips på sill-inläggning
![]() Jag köpte 3 st burkar med inläggnings-sill, för jag skulle göra 2 sorters sill. Så långt är allt som det ska,,, och så skulle jag blanda och koka lagen. Jag hade ju 3 burkar sill,, alltså kokade jag lag så det skulle räcka till 3 burkar! ![]() Nu sitter jag här med lag som ska räcka till en inläggning till. Har Ni något bra tips på en god och lite annorlunda inläggning? Jag har lagt in Kryddsill och Cintronsill. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 1 118
|
Vitlökssill är ju min favorit....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
|
Vitlökssill är gott.
Men jag måster kunna använda inläggningslagen jag redan har färdig |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem sedan: feb 2006
Inlägg: 3 987
|
Gör en löksill det är gott.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
|
Lök har jag i de två andra inläggningarna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Medlem sedan: dec 2003
Inlägg: 1 081
|
Apelsinsill - rivet apelsinskal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:20.