![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#5 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
|
Det bästa sättet, (enligt mig) är att tina fisken och salta, låt den ligga och dra åt sig saltet ett tag.
Stek den i ugnen med mycket smör, när den nästan är klar slå på grädde och strö över mycket gräslök. Det behövs inte så mycket kryddor till sådan här ädelfisk. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 21:40.