![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#18 |
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 3 988
|
Kanske är det mycket mögelsporer i ditt kök? Jag hade problem i ett kök jag bodde i som studentlya och där kunde det bara gå en vecka innan hela brödlimpan blev blågrön av mögel. Det beror nog mycket på ventilationen i lägenheten också tror jag.
Här kan brödet stå i ca 5 dagar innan det blir mögligt. Och då förvarar vi dem i plastpåsar eller papperspåsar, dvs de påsar de åkt i med köpet, i skafferiet. Men om vi misstänker att vi inte hinner äta av brödet inom några dagar så fryser vi ner halva. Färdigskivade så man lätt kan ta det man behöver. Förresten, det är värre att ha i kylskåpet, det möglar lättare där, har jag läst. Det bästa är egentligen att ha i öppen papperspåse i skafferi med minimal antal mögelsporer så det är torrt och bra. Men då får man torr bröd istället. ![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:19.