![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#2 |
Medlem sedan: okt 2008
Inlägg: 832
|
Hm, är du säker på att du menar vaniljvisp? Känns som att det skulle bli väldigt kletigt med tanke på att degen är ganska fast och mördegslik.
![]() Kan vara jag som är helt fel ute nu men var bara en tanke. Brukar själv baka med kok marsanpulver i degen, det blir mumsigt, ett sånt recept har jag om du vill ha. God Jul och lycka till med baket. ![]() |
![]() |
![]() |
Taggar |
baka, bakning, hallongrottor, kaka, kakor, recept |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 21:46.