![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#6 |
Medlem sedan: okt 2007
Inlägg: 77
|
Så här gör jag
Revben 2kg sen tar jag en kraftig plastpåse häller i 1dl vatten och 1dl rapsolja 1msk honung salt dragon och lite grillkrydda, Kryddningen är lite på en höft.Delade renben läggs i påsen knyter till upptill ordentligt får ligga där i några timmar, vänder på den ett par gånger.läggs på galler , steker i 200grader . Brukar ta slut fort på julbordet. GOD JUL |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 12:44.