![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#1 |
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
|
Gulasch!
Jag ska laga riktig gulasch idag.
Jag ska börja snart... Jag undrar bara hur ni brukar laga gulasch. Jag brukar så här. Jag skär bitar av nötkött och fläsk o stekar med riktiga smör o matolja, malen stark paprika, 5 msk, o när det blir lite brun, saltar dom ordentligt. en morot två gullöl två lagerblad 10-20 svartpeppa, hel ½-1 msk malen spiskummin 5 dl vatten (kan mer) koka upp, och låt stå i 3 timmar med låg värme. 5 dl vatten tillsätt salt Bitar av en-två grön paprika låt står i spisen med låg värme i 30 min till 1 timme hackade persilja o strö över. Surgrädde eller smenata (rysk 60% surgrädde) Färskt och asgott Lantbröd |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:09.