Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2007-09-30, 18:16   #1
Krisse Krisse är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: apr 2006
Inlägg: 28
Bakning

Hej!

Hälsade på min pojkvän i helgen och vi satt igång att baka som vanligt.
När vi bakade muffins så frågade han mig vad skillnaden är mellan att vispa ägg och socker pösigt eller poröst?
Jag tänkte en stund men kom inte på nåt varför,har aldrig tänkt på det förut utan bara vispat tills det känns bra!

Är det nån som har nån aning vad skillnaden är?

Kristin
Krisse är inte uppkopplad   Svara med citat
 

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 06:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons