![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#1 |
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 3 988
|
hållbarhet på buljong
Hej!
Jag gjorde julskinkan i ugnen i stekpåse den 22:e dec (på de lite ovanligare rökta julskinka istället för de mer vanliga rimmade) Jag sparade vätskan i en glasburk som jag hade i kylskåpet sedan dess. Jag brukar normalt ha det som buljong i maten. MEN, jag har blivit sjuk av julmaten så jag har inte velat titta på julmaten sedan dess, och burken står fortfarande oöppnad i kylskåpet, fortfarande med fettskikten över. Nu känner jag att jag kan börja äta igen. Är buljongen för gammal eller kan jag använda den? |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 07:10.