Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2010-01-07, 15:09   #1
ichigo ichigo är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 3 988
hållbarhet på buljong

Hej!

Jag gjorde julskinkan i ugnen i stekpåse den 22:e dec (på de lite ovanligare rökta julskinka istället för de mer vanliga rimmade)

Jag sparade vätskan i en glasburk som jag hade i kylskåpet sedan dess. Jag brukar normalt ha det som buljong i maten.

MEN,
jag har blivit sjuk av julmaten så jag har inte velat titta på julmaten sedan dess, och burken står fortfarande oöppnad i kylskåpet, fortfarande med fettskikten över.

Nu känner jag att jag kan börja äta igen.

Är buljongen för gammal eller kan jag använda den?
ichigo är inte uppkopplad   Svara med citat
 

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 07:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons