|  | 
|  | Nyheter |  |  | Artiklar |  |  | Bloggar |  |  | Forum |  |  | Bilder |  |  | Annonser |  |  | Recensioner |  |  | Länkar |  |  | Kalender |  |  | Medlemmar |  |  | Din sida |  |  | Om... |  | 
 Bevakningar
 Bevakningar    Inställningar
 Inställningar    Sök i forum
 Sök i forum    Forumregler
 Forumregler  |  2010-10-08, 20:52 | #1 | 
| Medlem sedan: aug 2010 
					Inlägg: 18
				 | 
				
				Brödkorg
			 Hej!  Har en fråga, när man ska fixa en brödkorg, så funderar jag över om ni brukar ha något "mellan" de tyget som står utåt och inåt om ni förstår hur jag menar? om jag syr en sådan och kanske det skulle bli för "löst" pga tunna tyg? Vilken sorts tyg brukar ni använda för att sy en sådan? | 
|   |   | 
|  2010-10-09, 07:52 | #2 | 
| Medlem sedan: dec 2004 
					Inlägg: 9
				 | Jag skulle använda ett hyfsat tjockt bomullstyg och skippa mellanlägg. I alla fall att ett av tygen (det yttre?) är tjockare så det blir lite stadga i korgen. Nu blev jag också sugen på att sy en  | 
|   |   | 
|  2010-10-10, 22:21 | #3 | 
| Medlem sedan: aug 2010 
					Inlägg: 18
				 | tack för svaret! det kan man kunna göra oxå.   Även har några fina/retro tyg som om det vore synd om man hoppar över att sy dem pga tunt tyg. Nån kanske vet mer tips? | 
|   |   | 
|  2010-10-11, 07:44 | #4 | 
| Medlem sedan: nov 2006 
					Inlägg: 983
				 | Jag använder enfärgade ganska tjocka möbeltyger som yttertyg, dom blir himla stabila och då kan jag i princip ha vilket tyg som helst på insidan. | 
|   |   | 
|  2010-10-11, 09:46 | #5 | 
| Medlem sedan: dec 2004 
					Inlägg: 9
				 | Låter snyggt att ha ett rejält kanske enfärgat yttertyg och sedan snyggt retrotyr inuti som syns när kanten viks ner och när man kikar ner på brödet   | 
|   |   | 
|  2010-10-11, 23:09 | #6 | 
| Medlem sedan: aug 2010 
					Inlägg: 18
				 | Låter bra ide och tack för era rader!   Det fixar nog sig och jag får lägga ut bild en dag när jag fixat klart en. | 
|   |   | 
|  2010-10-12, 13:22 | #7 | 
| Medlem sedan: okt 2009 
					Inlägg: 97
				 | Jag har använt en värmevadd, eller vad det nu kan heta, det ger lite stadga och håller ägg och nybakat bröd varma lite längre. | 
|   |   | 
|  2010-10-12, 18:14 | #8 | 
| Medlem sedan: mar 2009 
					Inlägg: 423
				 | Har själv sytt en som jag använder mycket (se bild på min sida). Köpte volymviselin som man stryker på, mycket smidigt, men i efterhand vet jag att det hade räckt att ha det på fodertyget då jag använde ett mycket bra och stadigt yttertyg från ikea, tror det heter Minna, till utsida. Lycka till! | 
|   |   | 
|  | 
		«
			Föregående ämne
			|
			Nästa ämne
		»
	
| 
 |  | 
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 07:19.


 Linjär visning
 Linjär visning 
  
 