Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

A la london designmarknad ONLINE


Av Ulrika Lindh

På grund av coronapandemin kunde inte marknaden genomföras som vanligt. Nu är den istället öppen för alla online på instagram. Den drar igång idag fredag 24 april klockan 15.00.

Genom att följa hashtaggen #alalondonONLINEmarket på Instagram och sedan välja fliken “Senaste” får du hela tiden se just det senaste som läggs upp.

Du har chansen att stötta små och kreativa företag då du kan handla direkt från de designers som ställer ut. Om inget annat anges, så skriv i inlägget eller ett direktmeddelande till designern du vill köpa av.

På fredagen fyller à la London 10 år och det firas med design-after work på distans. Yoko djs kommer att ordna en spellista som alla kan lyssna på. 

Varje dag, både inför och under marknaden, läggs tävlingar upp på Instagram @alalondon, med chans att vinna priser från några av marknadens designers.

Flera designers kommer under helgen att sända live för att berätta mer om sig själva och sin design. Följ @alalondon på Instagram för mer info och tider. (Logga in för att skriva en kommentar)

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons