Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Hemslöjdens dag på lördag!


Av Ulrika Lindh

Den 1 september arrangeras Hemslöjdens dag över hela landet. Då visar Sveriges hemslöjdsföreningar upp sig på gator och torg, i egna lokaler, på gallerier och museer. Det blir en kreativ dag med mycket slöjdande samt utställningar, filmvisningar, boksläpp och workshops både inne och ute.

I en tid då återbruk, miljöhänsyn och resurshantering får allt större fokus hoppas Hemslöjden kunna attrahera många till det rikstäckande evenemanget. Det egna skapandet rimmar väl ihop med frågor kring materialval, tillvaratagande och uppfinningsrik återvinning.

Hemslöjdens dag 1 september arrangeras för 10:e året i rad och brukar årligen locka tusentals deltagare på runt 30 orter i hela landet. Dagen är ett tillfälle för alla som är intresserade av handgjort skapande att prova på något man kanske länge gått och funderat på. Det är också ett tillfälle att prata med någon expert inom olika områden och möta likasinnade. Hemslöjdens dag blir också en dag att byta slöjdarbeten eller bara inspireras av alla produkter och arbeten som visas.

Här hittar du mer information om Hemslöjdens dag.(Logga in för att skriva en kommentar)

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons