Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Lär dig sticka


Av Ulrika Lindh

- Fler och fler vill lära sig att sticka, men många upplever att det är svårt att komma igång. Det finns mängder av garn och stickor att välja mellan och det kan vara svårt att hitta mönster som känns moderna och uppdaterade. Där man bor finns det kanske inte en garnbutik och att välja rätt garn på nätet kan vara en utmaning, berättar Jakob Twedmark, VD på Crate Inventors.

För två veckor sedan fick 30 utvalda testpiloter prova innehållet i första utgåvan av YarnMail och nu har utvärderingarna kommit in.

- Vi har verkligen fått en toppenfin respons från testpiloterna. Mest uppskattat var den höga kvaliteten på produkterna, att det fanns färdiga videoinstruktioner och att det var så lätt att förstå, berättar Jakob Twedmark vidare.

Varannan månad får mottagaren ett nytt stickprojekt komplett med garn, mönster, verktyg och tydliga instruktioner direkt hem i brevlådan. De första projekten har tagits fram i samarbete med den välrenommerade garnbutiken Strikk i Göteborg.

- Att samarbeta med kompetenta och oerhört kreativa Strikk ger ett mervärde och en trygghet för våra kunder. Strikk har flerårig erfarenhet av allt inom stickning och med deras hjälp har vi hittat mönster och material som passar perfekt till den målgrupp vi vänder oss till, avslutar Jakob Twedmark.

-För Strikk betyder samarbetet med YarnMail mycket. Vi gillar ambitionen att få fler att bli intresserade av stickning och med YarnMails färdigpaketerade koncept blir det verkligen superenkelt för alla att komma igång, säger Klara Gustafsson butiksägare av Strikk.

Varje stickprojekt är hemliga fram tills att det når kunden.

-Vi vet att hemligheten och överraskningen med ett sådant upplägg är en av anledningarna till att man vill vara med, avslutar Jakob Twedmark.

YarnMails premiärutskick går att beställa fram till den 9/6.

Mer information här: www.yarnmail.se


(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons